lauantai 6. helmikuuta 2010

Ei Heroesia tänään tai sittenkin

Tänään alkaa Heroesin kolmas tuotantokausi Subilla. Ilmeisesti esitysjankohtaa pohdittaessa on viirannut päässä tosi lujaa. Lauantai-ilta kello kymmenen, jolloin lähes joka kanavalta tulee elokuva, on ehkä surkein mahdollinen valinta esitysajaksi. Lisäksi Subin sivuilla ei ole mitään tietoja Heroesista, aivan kuin he eivät haluaisi ihmisten katsovan sitä. Ehkä he tietävät, että Subin sivuilta ei tietoa Heroesista haeta. Omituista ohjelmapolitiikkaa.

Olen onneksi nähnyt Heroesin kolmannen tuotantokauden jo, mutta silti ottaa päähän. Katselen Heroesia ilokseni, sillä siinä on hyvät henkilöhahmot ja silmänruokaa riittävästi. Todennäköisesti katson nämä Subilta tulevat jaksot, jos samanaikainen leffatarjonta ei houkuta.

Tänään en Heroesia katso, sillä aion katsoa kakkoselta tulevan leffan The Descent. Siitä Leffablogin pitäjä kirjoitti näin: ”Vuosikymmenen harvoja todella vahvoja kauhuelokuvia. Neil Marshallin ohjaus palautti uskoni siihen, että vielä tässäkin iässä elokuvaa katsoessa voi aidosti pelätä. Juoni? Ei mitään ihmeellistä. Henkilöhahmot ajavat asiansa, mutta puhdas paniikki, jatkuva vaarantunne ja karmea tapahtumaympäristö ovat ne palaset jotka tekevät The Descentistä huippuleffan.”

Ssilloin kun The Descent tuli Suomeen, päätin, että tätä leffaa en katso. Minulla on melko voimakas ahtaanpaikankammo ja siitä juuri The Descentissä on kyse. Plus jostain muusta. Leffablogin lausunto elokuvasta on kuitenkin niin houkuttava, että ainakin aloitan sen katsomisen.

--------------
Taidan olla hieman huolimaton. The Descent alkaakin vasta 23.05 eli ehdin nähdä Heroesin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä asioita käsittelet itsessäsi katsomalla kauhua? Eli miksi ihmeessä katsot ja pelkäät?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...