keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Kuvitteellinen elämä, osa 2

Ehkä elämäni on hyvin tylsää. Jokin syy sille pitää olla, että katson Supernaturalia DVD:ltä jakso toisensa perään. Tai että Moonlight tuntuu yhtäkkiä oikein toimivalta sarjalta. Supernatural tarjoaa kauhua ja jännitystä ja Moonlight romantiikkaa. Näinkö köyhäksi voi elämä mennä?

Töiden jälkeen tulen kotiin, syön, lähden kauppaan, laitan tyttärelle ruokaa, luen ja kirjoitan blogeja ja katson elokuvia, tv-sarjoja ja toisinaan dokumentteja. Töissä sentään tapahtuu kaikenlaista, mutta se vapaa-aika. Se on vain kuvitteellista elämää.

4 kommenttia:

Koppelo kirjoitti...

Niin se meillä keskiäkäisillä naisilla tuppaa olemaan - tylsää. Eeva

pazi-i-j kirjoitti...

Moonlight on minusta aika tylsä, jäi kesken sen boksin katselu. Blood Ties on vähän parempi ja Being Human on tosissaan katsomisen arvoinen, pidin kovasti ekasta tuotantokaudesta, jonka saa nyt aika halvalla Amazon.uk:sta...

Hyviä vampyyrisarjoja on kyllä vaikea löytää nykyään, mutta on kai sitä Buffyn jälkeistäkin epäelämää tarjolla kun jaksaa etsiä.

Kirjastonhoitajatar kirjoitti...

Eevaseni, tylsyys vaihtelee.

Moonlight ei ole niitä välkyimpiä sarjoja, mutta käy sekin paremman puutteessa. Sitäpaitsi, paranormaalit romanssit ovat kiehtovia. Being Humanista näin ekan kauden viimeiset jaksot, kun SVT1 näytti sen viime kesänä. Harmittaa vieläkin, että sarjan ekat jaksot jäi näkemättä, joten kiitos vinkistä. Blood Ties, siitä olen vain kuullut.

Buffyn kanssa on tullut vietettyä aikaa enemmänkin.

Anonyymi kirjoitti...

Luin vanhoja blogejasi ja huomasin tämän. Minä olen ollut jo monta vuotta koukussa Supernaturaliin. Kaikki jaksot on katsotta vähintään 10neen kertaan ;D. Onneksi nuorin poikanikin on ihan koukussa ko. sarjaan, joten hänen kanssa katselemme ja keskustelemme sarjasta. Netistä katsoin 5dennen kauden ja nyt odotan sitä dvd.lle. Kuudes kausi onneksi alkaa jo syyskuussa jenkeissä. No entäs sitten Moonlight... huh. Jäin sarjaan niin koukkuun kesäkuussa kun se telkasta alkoi, joten en malttanut odottaa viikottaista Moonlight annosta telkasta, joten tilastin koko kauden netistä. Sarjasta tekee hyvän katsottavan tuo ihana aussi Alex O Loughlin, nam.
T.Iinuska

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...