tiistai 29. kesäkuuta 2010

Elämä jatkuu

Tänään lopetin sen odottamisen, että Subtv joskus jatkaisi Supernaturalin näyttämistä. Ikävä temppu jättää sarjan näyttäminen kesken. Tsekkasin sekä play.comin että amazon.co.uk:n tarjoukset Supernaturalin neljännestä kaudesta. Amazonin hinta oli halvempi, saan neloskauden kahdellakympillä kotiini – todennäköisesti ensi viikon alussa. Mahtavia hetkiä edessä!

Vitoskauden tilaan sitten aikanaan.

Vielä elättelen toiveita saada Torchwood suomenkielisin tekstein DVD:nä. Anttilan toptenin myyjältä Torchwoodista. Hän tunsi sarja, oli samaa mieltä kanssani, etten ole ainut sarjan DVD:eistä kiinnostunut. Valitteli samaan hengenvetoon, ettei voi tehdä asialle mitään. Ei ole myyntilistoilla eikä ole tulossakaan – kai. Minulla on Torchwood digiboksissa ruotsinkielisin tekstein. On paljon helpompaa lukea suomenkielisiä tekstejä ja samalla kuunnella englanninkielistä puhetta.

Toinen ystävistäni, se herkempi, oli heti laittanut sähköpostia, mutta pääsin lukemaan sen vasta juhannuksen jälkeen. Olisipa laittanut tekstarin! Toinen on laittanut yhden tekstarin, johon vastasin lyhyesti ja vain yhteen asiaan. Sinänsä harmi tämä välirikko, sillä hänen laajan ystäväpiirinsä ansiosta olen tutustunut moniin mielenkiintoisiin ihmisiin.

Minun on vastedes tutustuttava uusiin ihmisin ihan yksin, ilman auttavaa toista. Jännittävää ja haastavaa. Saa nähdä, miten käy.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti välirikko on vain väliaikainen? Molemmat ystävät varmaan ymmärtävät suuttumuksesi leijonaemomaisen syyn ja heillä on syytä katsoa itseään peiliin.

Eli toivottavasti saatte jonkin keskusteluyhteyden auki ja pystytte purkamaan tilannetta.

Uskotaan aina parasta!

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on Torchwood englanninkielisillä teksteillä ja hyvin on ymmärtänyt ;O) Supernaturalia seurasin aikoinaan yhden kauden Subilta ja sen jälkeen olen katsonut sarjaa jenkkien tahtiin, Suomen tv-kanavat ei näytä montaakaan sarjaa siihen tahtiin että hermot kestäisi!

Kirjastonhoitajatar kirjoitti...

Mikaela, ymmärrän minäkin, mutta olen laiska ja tykkään suomenkielisistä teksteistä.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka,
Jep. Sub käy vähän hitaalla Supernaturalin kanssa. Sivuillansa kertoo että 4 kausi näytetään v.2011. Johan tässä on netistä katottu keväällä 5des kausi ja syyskuussa jenkeissä aletaan jo 6detta kautta näyttämään. Eiköhän se 5des kausi kohta tule suomennettuna dvd.lle tännekkin.
t.Iinuska

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...