torstai 18. marraskuuta 2010

Kaunista ja uutta

Ensi viikolla on työpaikan pikkujoulut. Olen kuljeskellut vaatekaupoissa katsellen vaatteita sillä silmällä. En halua mustaa mekkoa, vaikka juuri niitä on nyt myynnissä. Haluan vaatteen, joka on kaunis pikkujoulussa ja jota voin myöhemmin käyttää vaikka työvaatteena. Pelkästään juhlaa varten hankittavaan vaatteeseen minulla ei ole varaa.

Haluan jotain voimakasta ja värikästä, kaunista ja näkyvää. En ole sellaista vielä nähnyt. Mutta näin todella upean talvitakin, joka maksoi yli 600 euroa. No, haaveilla voi aina.

Vielä on aikaa löytää kaunista päälle, mutta epätoivo silti uhkailee mieltäni kaupoissa pyöriessäni. Alan marmattaa mielessäni, kuinka helppoa olisi olla mies. Heidän juhlapukeutumisensa on tarkasti säädeltyä ja samaa pukua voi käyttää vuodesta toiseen.

Toki vaatekaapistani saattaa löytyä yksi jos toinenkin vaate, jota voisi asusteilla muokata. Naisellinen minäni haluaa kuitenkin laittaa juhliin jotain kaunista ja uutta. Kapea, lyhyt hame ja sen kanssa kaunis paita olisi kiva. Yhtenä vuonna ostin pikkujoulumekoksi yöpaidan. Täydestä meni.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...